Karriere

Medarbejderstrategi

Noitso A/S vil være Danmarks mest kompetente udvikler af scorekort. Denne ambition forpligter os til at rekruttere og udvikle Danmarks bedste programmører. Men vores medarbejdere skal ikke blot være markedets dygtigste, så de kan skabe de mest præcise scorekort. De skal også være de mest tilfredse.

Det faglige

Vi har i Noitso A/S indarbejdet en række tiltag, der gør, at vi sikrer et godt arbejdsmiljø, hvor personlig og faglig udvikling er i højsædet, og hvor man har frihed til at planlægge sin egen indsats. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere dygtiggør sig gennem efteruddannelse og spændende programmeringsopgaver, der gør, at de hele tiden udvikler sig fagligt og når deres personlige mål.

Det sociale

Vi ved, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. For at styrke det sociale sammenhold arrangerer vi hen over året sociale arrangementer, der styrker vores personlige relationer og dermed også vores daglige sammenhold og teamwork. Vi deltager derfor i DHL stafetten og tager årligt på en skitur, kajaktur eller noget helt andet.

Teglholm Allé 13, 2450 København SV T: 70275822 E: info(at)noitso.dk