Karriere

Data scientist til scoringsmodeller

Vil du være Danmarks mest kompetente udvikler af risikomodeller?

Ambitiøs og passioneret data scientist søges til Noitso – Danmarks mest kompetente udvikler af scorekort til tele-, bank-, olie- og energibranchen.

  • Er du udadvendt?
  • Er du nærværende og forstår dig på forretningsprocesser?
  • Skaber du værdi for dine kunder?
  • Kan du kommunikere og indgå i et internationalt team?
  • Har du styr på statistik, analyser og risikomodeller?


Hvis ja, så ring til Mohamed Azzouzi på 70 27 58 22 eller mail job(at)noitso.dk med det samme!

Din rolle som data scientist

Som data scientist vil du få en konsulentrolle med kundekontakt. Som person er du derfor udadvendt og har helt styr på det faglige. Du vil:

  • Klargøre data
  • Lave foranalyser
  • Udvikle risiko- og scoringsmodeller
  • Udvikle og træne machine learning algoritmer
  • Komme med anbefalinger

Derudover vil du være med til at definere dit eget unikke ansvarsområde.

Som konsulent vil du hurtigt opnå en høj grad af specialisering inden for modeludvikling. Da vi samtidig er en mindre virksomhed vil du få bredden med, så du f.eks. får et bredt kendskab til forskellige databaser på enterpriseniveau. Vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om relevante emner. Du vil indgå i et ambitiøst team bestående af 7 medarbejdere i Danmark og 5 i de varme lande.

Vi tilbyder

Vi tilbyder havudsigt, banebrydende løsninger – og gode kollegaer!

Du vil få et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø på vores kontor i København, hvor sammenhold og teamwork er nøgleord i hverdagen. Vi ligger vægt på at styrke vores medarbejderes faglige og personlige udvikling gennem spændende og udfordrende projekter og efteruddannelse.

Som data scientist får du en unik rolle på området og med rig mulighed for sparring omkring scoringsmodeller, machine learning, databaserne m.m.

Vi nyder vores frokost på toppen af Sydhavn med en fantastisk udsigt udover vandet. Vi giver løn efter kvalifikationer og en super god pension med sundhedsforsikring. Oven i hatten får du en årlig skitur og diverse sociale arrangementer – det kunne være en spontan tur i kajakkerne. Gennem sociale arrangementer og rejser gør vi relationerne, sammenholdet og arbejdsmiljøet endnu bedre.

Om Noitso

Noitso udvikler kundetilpassede scorekort til virksomheder og offentlige instanser. Og vi vil være Danmarks bedste! Vi har en flad organisationsstruktur, hvor alle er lige og alle bliver hørt. Chefen sidder på samme kontor. Der er derfor meget kort fra tanke til handling.

Energien er super god. Stemningen er afslappet og blandet med sort humor. Samtidigt er vi professionelle omkring vores arbejde, dedikerede, passionerede og 100% committede. Vi er der for hinanden og tror på livslang læring. – fordi vi vil være Danmarks mest kompetente udviklere af scorekort. Vil du med på holdet?

Data scientist til scoringsmodeller og machine learning

Ansøg nu...

Ring eller skriv til Mohamed Azzouzi på 7027 5822 / job(at)noitso.dk for evt. spørgsmål.

Det går godt...

Noitso er kåret til Børsen Gazelle 2016. Nu for 4. gang i træk! Læs mere om Børsen Gazelle her.

 

Vi er en virksomhed i positiv og stabil vækst, der er dokumenteret i vores Triple AAA® rating.

Noitso - Børsen Gazelle 2016 2015 2014 2013

Teglholm Allé 13, 2450 København SV T: 70275822 E: info(at)noitso.dk