Basisbank

Bedre kreditvurderinger har givet et knivskarpt mål for bankens kapitalkrav

 

Det er afgørende for bankens vækst, at vi har et knivskarpt mål for bankens kapitalkrav. Det har Noitsos præcise scorekort hjulpet os med.

En bedre kreditvurdering har betydet, at basisbank har fået et præcist og knivskarpt mål for bankens kapitalkrav. Og det har en altafgørende betydning for bankens fortsatte vækst og ambitioner som internetbank. 

”Med den automatiske kreditvurdering fra Noitso sparer vi på de interne ressourcer, idet hver enkelt kreditvurdering ikke længere skal foretages manuelt, men nu foregår helt automatisk. Det minimerer også fejlvurderinger grundet menneskelige tastefejl. Resultatet er bedre kreditvurderinger, bedre service og en bedre kundeoplevelse. ”, fortæller basisbank.

Basisbank er en internetbank, hvor kunderne betjenes med få klik fra bankens hjemmeside. Enkelthedsprincippet er en væsentlig del af Basisbanks løsninger. For at kunne leve fuldt op til dette princip, er det afgørende, at kunderne kan få en lynhurtig ekspedition. Noitsos scorekort har effektiviseret bankens kreditvurderingsproces til det maksimale. En bedre viden om kunderne og den systematiske brug af data giver en billigere og hurtigere proces. Når man som online-bank har en minimal fysisk kontakt med kunderne, er hjemmesiden det vigtigste salgsredskab. Med Noitsos præcise scorekort har vi styrket bankens hjemmeside som salgsværktøj og øget omsætningen. Dertil kommer væsentlige omkostningsbesparelser. 

Teglholm Allé 13, 2450 København SV T: 70275822 E: info(at)noitso.dk