LånLet

Automatisk og hurtig kreditvurdering sikrer den bedste service 

Noitsos scorekort har styrket vores online profil ved at effektivisere låneprocessen.”

Den fuldt integrerbare løsning af Noitsos scorekort på hjemmesiden har bidraget til en stigning i LånLets omsætning. ”For at sikre væksten og fastholdelsen af kunder, skal vi kunne agere hurtigt og agilt og give vores kunder den optimale online oplevelse”, fortæller Morten Larsen, direktør i LånLet. At det online salg fungerer optimalt på hjemmesiden er derfor en væsentlig konkurrencefordel for LånLet , som agerer i et konkurrencepræget marked. 

LånLet er en låneformidler, som tilbyder hurtige lån, uden at kunderne først skal fremvise budgetter og årsopgørelser. Det kan lade sig gøre, fordi banken ved brug af Noitsos scorekort har en automatisk og hurtig kreditvurdering. Systemet indhenter og sammenkører oplysninger om kundernes økonomiske forhold og indsamler på den måde værdifuld viden i én arbejdsgang. Denne viden sænker bankens risiko, da de indsamlede data identificerer kundernes kreditværdighed. Med scorekortet fra Noitso er det altså muligt at målrette indsatsen mod de mest attraktive kunder. Ud over høj kundetilfredshed styrker Noitsos scorekort LånLets online profil og differentieringsfaktor. Kunderne betjenes nemlig med en hurtig online ekspedition og får en positiv kundeoplevelse. 

Noitsos scorekort har altså elimineret fejlvurderinger, givet hurtigere og bedre service og styrket selskabets hjemmeside som salgsværktøj.

Teglholm Allé 13, 2450 København SV T: 70275822 E: info(at)noitso.dk