Services

Effektiv finansiering med eSKATdata

Kender du det? Du får en kunde ind i butikken. I får talt jer frem til det rette produktmix. Og så er der bare lige kreditvurderingen… Kunden skal hjem efter sin årsopgørelse og de seneste 3 måneders lønoplysninger.

Årsopgørelse og lønoplysninger

Med eSKATdata løsningen fra SKAT har du mulighed for at få begge dele på få minutter. Du kan tilmed få det direkte ind i jeres eget system! Ingen papirgang og alt kan klares på det ene møde.

Hvordan virker eSKATdata?

Alt der skal til er at lede kunden til en side, hvor vedkommende kan afgive sit samtykke. Samtykket afgives ved et NemID login. I et backend system eller i jeres eget system, henter du oplysningerne. Oplysningerne kan bearbejdes maskinelt og præsenteres som I ønsker det.

Samtykket kan også afgives i en selvbetjeningsløsning, hvor kunden får et svar med det samme, som en del af et automatisk flow.

eSKATdata kan benyttes til effektive finansieringsløsninger og i anden kreditsammenhæng.

Fordele

Fordelene ligger lige for:

  • Kræver kun NemID
  • Kræver få interne IT-ressourcer
  • Tidsbesparelse for kunde og sagsbehandler
  • Ensartethed i arbejdsgang
  • Korrekte oplysninger når I skal bruge dem

EY skønner i en rapport at den løbende administrative lettelse ved indhentning af data via eSKATdata ligger på 77,8 mio. kr. årligt svarende til 500.000 kreditvurderinger. Seneste tal fra SKAT viser omkring 1 mio. opslag.

Implementering

Noitso har udviklet en stand-alone-komponent, som flere af vores kunder drager nytte af. Komponenten gør det let at implementere eSKATdata i mange forskellige sammenhænge uden at gå på kompromis med det høje sikkerhedsniveau fra SKAT. Vi har erfaring med at bruge eSKATdata i kreditvurderingssammenhæng til kreditpolitikker og scorekort.

Data bliver transporteret direkte fra SKAT til kundens server uden om Noitso.

Kontakt os for en uforpligtende demo.

eSKATdata

SKATs eSKATdata løsning

Kontakt

Ring eller skriv for mere info samt en uforpligtende demo.

       

Teglholm Allé 13, 2450 København SV T: 70275822 E: info(at)noitso.dk